Шоуто се мести в Гърция  Ергенът“ мести локацията си. Третият

...
Шоуто се мести в Гърция  Ергенът“ мести локацията си. Третият
Коментари Харесай

Изненадваща промяна за новия сезон на Ергенът, няма да снимат в Турция, а в...

Шоуто се мести в Гърция 

„ Ергенът “ мести местоположението си. Третият сезон на риалити предаването няма да се снима в Турция, както беше до момента.

Вместо това определеният мъж и дамите му ще се радват на хубостите на Гърция. Засега продуцентите мълчат къде тъкмо в Южната ни съседка ще снимат новия сезон. Със сигурност участничките и Ергенът още веднъж ще се радват на разкош. Продукцията, основана по международния модел за история за обич и съревнование, ще разгърне връзките на един мъж с дамите, търсещи буйни прекарвания на фона на спираща дъха екзотика. По традиция фотосите ще са в края на лятото.

Предните две издания на „ Ергенът “ бяха снимани в Турция. Вторият сезон бе в Бодрум, а първият бе в частен първокласен комплекс Гьокче Джемиле, наоколо до град Фетхие.

В момента тече кастингът за третия „ Ерген “. Стартът му бе даден още преди да изтече вторият сезон. Интересът към него от страна на дамите е голям, написа „ България Днес “.

Все още не е оповестено кой ще бъде мъжът, за който ще се борят кандидатките. Екипът на предаването ще се постарае да откри още веднъж харизматична персона, която да подпали пристрастеността на определените мацки. Интерес да взе участие имаше и Благой Георгиев. Джизъса няколко пъти съобщи, че желае да влезе в обувките на пианиста Евгени и мачото Виктор в третия сезон на едно от най-гледаните излъчвания у нас.

„ Защо да не стана Ергенът. Бих взел участие. Това си е предизвикателство “, самопредложи се на няколко пъти в тв изяви и изявленията някогашният футболист.

За негово страдание Георгиев не дава отговор на критериите на международния формат. Мъжът не би трябвало да има предходни бракове и деца.

Друг известен българин с мераци да влезе в шоуто е Филип Буков, който бе спряган и за втория сезон. Отново присъединяване в кастинга взима и турски артист. За него се знае, че е от новоизгряващите звезди в южната ни съседка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР